ReVision IP-kamerás megfigyelőrendszer szolgáltatásai

Miért válassza a mi szolgáltatásunkat?

A ReVison Kft. üzemelteti a rendszert, így Önnek nincs gondja vele.

- élő és tárolt felvételeit megtekintheti:

  • bármely mobil eszközről várakozás nélkül
  • bármely operációs rendszerből
  • a világ bármely pontjáról
  • kiváló akár HD képminőségben
  • igény szerint akár hangrögzítéssel

- biztonságtechnikai szakembereink telepítik digitális IP-kameráit
- felvételteleinek tárolását 30 napig garantáljuk
- felvételeit központi, védett szervereinken örizzük, így nincs lehetőség a felvételek eltünésére.
- kameráinak képét honlapjába is beillesztheti
- kamerái működésbiztonságát 24 órán át biztosítjuk, rendszerünk hiba esetén értesíti Önt
- az egyszeri licenc díj mellett kedvező  havi üzemeltetési díjjal szolgáltatunk
- szolgáltatásainkat hűségnyilatkozat nélkül veheti ígénybe
- nincs szüksége videó rögzítőre
- nincs zaj (nem telepítünk mozgó alkatrészt)
- rendszerünket kötelezettség nélkül kipróbálhatja
- a kamerák áramfogyasztása minimális (6 W / kamera)
- és ne feledje: “Megmutatjuk a valóságot!”

ReVision IP-kamerarendszerek ismertetése

A ReVision IP-alapú kamerás megfigyelőrendszerei a technika mai állása szerint a legmodernebbnek és a legszélesebb szolgáltatáskínálattal rendelkezőnek számítanak. Az egy-két kamerás rendszereket is gond nélkül lehet a későbbiekben akár több száz tagból álló változatra bővíteni, köszönhetően annak, hogy a rendszer moduláris felépítésű.

A biztonsági megfigyelés céljából telepített ReVision IP-kamerák már nem a megszokott helyi rögzítővel dolgoznak, hanem az internetes gerinchálózatra kapcsolt, többszörösen biztosított, fegyveres őrökkel védett szerverekkel. Ez a fokozott adatbiztonság mellett azt is jelenti, hogy a telepítés egyszerű, gyors és problémamentes, csak a kamerákat és közvetlen tartozékait kell a megfigyelendő helységbe, vagy telephelyre telepíteni, a hangos, hagyományos rögzítőre az IP-alapú rendszernél már nincs szükség. Amellett, hogy nem kell külön biztonsági szobát kialakítani, a rendszernek több előnye is van, ezek közül talán az első, hogy maga a képtároló nem hozzáférhető, tehát a tárolót a bizonyítékot jelentő képanyaggal egy bűnöző sem viheti a helyszínről magával. További előny, hogy a tárolt képanyagot, vagy akár a kamera valós idejű képét megfelelő jogosultság esetén bárhonnan várakozás nélkül megnézhetjük, tehát akár otthonról, vagy nyaralás közben is.

A rendszer azonban még ennél is többet tud, a kamera programja (amin a kamerák képe nyomon követhető) már mobil eszközről is használható, tehát bárhol is legyünk, az üzletünkre, vagy otthonunkra bármikor rá tudunk pillantani, ezért a riasztórendszer esetleges SMS-jelzése is bárhol érhet bennünket. Kényes helyzetekben, vagy félreértések esetén akár a dolgozók is tisztázhatják magukat a kameraképek alapján.

ipkamera távfelügyelet

A ReVision rendszerbe kapcsolt kamerák távolról sem hasonlítanak az internetes csevegésre használt webkamerákra. A világ egyik vezető kameragyártójának, a svéd AXIS-nak hangrögzítésre is alkalmas kül- és beltéri modelljeit nemcsak a kiváló képminőség, hanem a kiemelkedő megbízhatóság is megkülönbözteti a fogyasztói piacokra szánt játékszerektől. Ettől függetlenül áruk – bátran kimondhatjuk — megfizethető.

Az IP-alapú megfigyelőrendszerek pár éve csak kevesek kiváltsága volt, hiszen a működésükhöz gyors internetkapcsolatra van szükség, azonban ez a korlát már a múlté, ma már az internetszolgáltatók kezdőcsomagjai szinte kivétel nélkül megfelelő sebességet biztosíthatnak egy 2-6 kamerából álló rendszer működéséhez. A megfigyeléshez pedig mobil-internet is elég.

ipkamera távfelügyelet

A rendszer havidíjhoz kötött, ami a működési módból adódóan természetes, de előnyökkel is jár, nem feltétlenül kell pluszköltségként tekinteni. Az internetes működés következménye, hogy a felvételek rögzítése a Revision Kft felelőssége, mi biztosítjuk a szervereink folyamatos rendelkezésre állását, valamint a karbantartások, hibaelhárítások és bővítések azonnali elvégzését is. Csak további plusz, hogy a megfigyelőrendszer egyetlen tagja sem tartalmaz mozgó alkatrészt, tehát működési zajról sem beszélhetünk.

ipkamera távfelügyelet

További kérdései vannak?
Lépjen kapcsolatba velünk!